اطلاعیه مهم : ثبت نام در کارگاه های نخستین همایش هنروسلامت

دبیرخانه نخستین همایش هنر و سلامت  در نظر دارد به منظور توسعه دانش  پژوهشگران و دانشجویان گرامی تعدادی کارگاه آموزشی در زمینه موضوعات همایش در شهر نیشابور برگزار نماید. در ادامه لیست کارگاه های آموزشی، سرفصل دروس کارگاه و هزینه هر کارگاه ارائه شده است. به تمامی شرکت کنندگان در این دوره های آموزشی گواهینامه های معتبر اعطا خواهد شد.

مهلت ثبت نام در این کارگاه ها تا 1  اردیبهشت ماه می باشد.

جهت ثبت نام در کارگاه با ایمیل دبیرخانه همایش (arthealth.neyshabour@gmail.com ) در ارتباط باشید.

این نکته قابل توجه است پرداخت هزینه کارگاه بعد از ثبت نام  توسط دبیرخانه در پنل کاربری شما قرار خواهد گرفت وشرکت در کارگاه منوط به واریز وجه می باشد.

گواهی پایان دوره کارگاه های آموزشی صرفاً برای افرادی صادر می شود که اطلاعات فرم ثبت نام را تکمیل نموده و به صورت تمام وقت در کارگاه حضور داشته باشند.

درصورت کنسل کردن حداقل 48ساعت قبل از زمان برگزاری اطلاع داده شود و در صورت غیبت بعد از این زمان وجه پرداختی قابل عودت نخواهد بود.

کارگاه شماره 1:
رویکردها و تکنیک­های هنردرمانی در اختلالات روانشناختی
استاد مسئول، اساتید مجری : دکتر علی زاده محمدی ، دکتری روانشناسی بالینی ، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
زمان برگزاری: 6 اردیبهشت 1397
ظرفیت: 35 نفر
اطلاعات بیشتر در مورد کارگاه

کارگاه شماره 2 :
آموزش پزشکی مبتنی بر هنر - یاددهی حرفه ای گری با "استراتژی تفکر بینایی"
استاد مسئول، اساتید مجری : فرشید عابدی،متخصص عفونی،دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

خدیجه فرخ فال، دکتری تخصصی ، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

زمان برگزاری: 7 اردیبهشت 1397