راهنمای ثبت نام و نگارش مقالات  وهزینه های نخستین همایش هنرو سلامت

مرحله اول - نام نویسی در سایت همایش:

1- در سامانه کاربران سایت ثبت نام کنید.

2- یک ایمیل از طرف سیستم برای شما ارسال میشود که باید بر روی لینک فعالسازی موجود در ایمیل کلیک کنید. به اطلاعات موجود در ایمیل توجه فرمایید.

3- به سایت همایش بازگشته و وارد قسمت ورود در سامانه کاربران شوید و نام کاربری و رمز عبور خود  وکد امنیتی را در آنجا وارد نمایید.

مرحله دوم - ارسال چکیده مقاله:

1- پس از ورود به سامانه کاربران جهت ارسال مقاله، از منو های موجود به منوی ارسال مقاله جدید بروید.

توجه: اطلاعات مربوط به چکیده مقالات به دو زبان فارسی و انگلیسی باید به صورت فرمت مشخص شده در در وب سایت همایش ارسال گردد .

جهت دانلود فرمت نگارش چکیده مقالات اینجا را کلیک بفرمایید.

توجه: هنگام وارد کردن اسامی نویسندگان، ترتیب مورد نظر را رعایت کنید. (نویسنده اول را اول وارد کنید و دیگران را بترتیب)

توجه: مهلت ارسال چکیده مقالات تا تاریخ 29 اسفند ماه 1396 می باشد.

توجه: در صورت لزوم می توانید بیش از یک چکیده مقاله ارسال نمایید.

توجه: لطفاً از فرستادن متن کامل مقاله در این مرحله اکیداً خودداری کنید.

مرحله سوم - ارزیابی چکیده و اطلاع رسانی

در این مرحله چکیده مقالات با موضوعات و محورها برابری شده و در صورت ارزیابی مثبت، از طریق ایمیل و پیام کوتاه اطلاع رسانی می گردد.

نکات مهم در زمینه  شرکت در همایش

توجه: به ازای هر مقاله، حداقل یک نفر موظف به شرکت در کنفرانس خواهد بود.

توجه: پذیرش شرکت کنندگان در صبح روز اول انجام شده و شرکت کنندگان موظف به حضور در محل همایش برای دریافت کارت ورود و پکیج همایش هستند.

توجه: گواهینامه ها در پایان روز دوم به شرکت کنندگان اعطا می گردد و در هیچ شرایطی قبل از موعد مقرر در اختیار شرکت کنندگان قرار نخواهد گرفت.

توجه: در صورت عدم حضور، هزینه های پرداختی به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد.

توجه : اخذ گواهی ارائه مقاله منوط به حضور نویسنده مسئول یا یکی از نویسندگان وارائه مقاله ارسالی خواهد بود.

توجه: حضور متقاضیان شرکت در همایش جهت اخذ گواهی شرکت در همایش الزامی می باشد.

توجه: متن کامل مقالات علاوه بر درج در سیویلیکا و دیگر سامانه های معتبر در هنگام برگزاری کنفرانس به صورت لوح فشرده در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت.

توجه: با توجه به رعایت الزامات زیست محیطی، اطلاعات و مقالات مربوط به کنفرانس بصورت الکترونیکی در اختیار افراد قرار داده میشود و کتاب کنفرانس بصورت کاغذی چاپ نخواهد شد.

مرحله چهارم - ثبت نام و پرداخت حضور در همایش و فرستادن اصل مقاله

پس از دریافت اطلاع از پذیرفته شدن چکیده مقاله یا مقالات ،باید حداقل یکی از نویسندگان مقاله هزینه ثبت نام شرکت (حضور) در کنفرانس را بر اساس جدول زیر پرداخت نماید.

توجه: برای پرداخت هزینه ها لطفا به بخش خدمات در پنل کاربری خود مراجعه نمایید و خدمات مورد نظر خود را ثبت کنید.

شماره حساب 2178991706002(خزانه معین خراسان رضوی)

هزینه ثبت نام و شرکت در همایش

تعرفه ها تاقبل22بهمن (تومان)

تعرفه ها از 22بهمن تاروز همایش(تومان)